11 november 2012

Mini har blivit stor!

 I natt, 1 år, 3 månader och 27 dagar gammal premiär sov Mini i sitt eget rum. Hon har haft sitt rum som lekrum en längre tid men nu har vi äntligen målat det och gjort i ordning allt - med undantag för fondväggen som blivit försenad från leverantören och kommer först nästa vecka. Jag lovar förresten att bilder kommer när rummet är helt klart.
 
Men igår var alltså hennes rum så färdigt att hon kunde sova där. Hon somnade som en stock som vanligt 19:45 och sov sen till 23:50 då hon vaknade och var ledsen men somnade om fort då jag varit uppe hos henne och gett henne napp och snutte sen sov hon i princip hela natten fram till 06:15 då hon vaknade glad som en lärka.
 
Underbart!
 
Dels att det gick så smidigt dels att hon i princip aldrig sovit så bra som hon gjorde i natt och det bådar ju gott inför framtiden...:)
 
Vår stora lilla prinsessa.
 
När har era barn börjat sova i egna rum? Hur har ni gjort? Alltid roligt att veta...:)
 
//Cecilia

3 kommentarer:

  1. ...vi bor i ett renoveringsobjekt...så på ovanvåningen finns bara ett sovrum klart. Vårt. Där sover vi i vår säng,nästan-treåringen i sin säng och sexveckorsbabyn i sin säng...behöver jag säga att jag längtar till nästa år?? Nästan-treåringen längtar också tills hon får sitt egna rum.
    Nästa år,it is! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha, ha, hä rhar det hetat nästa år it is i fyra, fem år men nu så - Guldlocksrum - check, Minis rum - halvcheck! Lilla toaletten - snart check!

      Hoppas det tar sig för er också...:)

      Radera
    2. Jo nu äntligen har vi fått tag i rätt byggfirma som ska börja i källaren så vi får förråd till alla grejer... De börjar i januari. Sen jäklar!
      Maken köpte huset 98 och renoverade upp bottenvåningen då. Inget var gjort sen förritiden. Typ. Sen ovanvåningen har han rivit för några år sen. Men bytte jobb och är borta tolv timmar om dagen plus att vi fått två ungar under tiden. Så det hinns inte mycket :-)

      Radera

Hejsan, kul att just Du vill lämna en liten kommentar till mig <3